Info Livrare

Auto Pneu ofera transportul gratuit in Romania de la 4 anvelope cumparate ( ex. anvelope turisme, cargo si 4x4 ) si in functie de stoc, anumite modele, se vand numai la set de doua sau patru bucati.Livrarea de anvelope este asigurata de DPD Curier de care depinde si aria de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei ( numai in orasele in care firma de curierat rapid are punct de lucru ).In cadrul fiecarei comenzi veti gasi un calcul al transportului daca destinatia dumneavoastra este o localitate aflata in afara ariei de acoperire unde DPD Curier nu au puncte de lucru.Acest cost suplimentar se va gasi in momentul comenzi dupa selectarea judetului si orasului dumneavoastra.

       

Termenul de livrare

       

Termenul de livrare: dupa confirmarea telefonica a comenzii online este intre 3 - 5 zile in functe de ora la care se face comnda. Daca aveti intrebari  legate de termenul livrarii va rugam nu ezitati sa ne contactatii la numerele de  telefon afisate in dreapta pagini. Comanda va fi livrata in cel mai scurt timp si in cele mai bune  conditii. Auto Pneu  va ofera garantia totala, nu platiti nimic pana nu verificati produsele.

       

Transport special

       

Pentru anvelopele de camion, agricole si industriale se asigura livrarea in urma unei comenzi ferme, in functie de numarul de bucati si distanta de la depozitul nostru, aceste detalii vor fi stabilite cu unul dintre agenti nostri.
   

Seriozitate

       

Auto Pneu se straduieste in fiecare zi pentru a garanta livrarea in cel mai scurt timp (exclusiv sambata, duminica si sarbatorile).


RUD - Lanturi
WEISSENFELS
Pirelli
Michelin
Continental
Kumho
Falken
Nokian
Hankook
Maxxis
Nexen
Toyo
Goodyear
Bridgestone
Yokohama
Nankang
Dunlop
Uniroyal
Gripmax
Barum
Petlas
Cooper
Metzeler
Vredestein
Rotalla
Semperit