Politica de returnareDaca nu sunteti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.autopneu.ro le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014. Astfel clientii S.C. Auto Pneu SRL. pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionte, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv.Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:


- anvelope care nu au fost comercializate de S.C. Auto Pneu SRL


- anvelope montate si demontate;


- anvelope ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;


- anvelope depozitate necorespunzator


- nu se accepta retururi pentru produse aduse la comanda
 

Atentie - NU primim colete cu ramburs


Costul de returnarea a produselor va fi suportat de client, folosind orice serviciu de transport dorit, cu mentiunea ca serviciul de transport ales sa aiba confirmare de primire. S.C. Auto Pneu SRL va inapoia contravaloarea produselor returnare care indeplinesc conditiile mentionate anterior, in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Mentionam faptul ca suma returnata nu include costurile de transport suportate de client.Clientul achita transportul tur si retur daca a fost oferit gratuit.Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate si mentionate pe site-ul www.autopneu.ro pot fi returnate dupa notificare a S.C. Auto Pneu SRL. In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia.In aceasta situatie cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre S.C. Auto Pneu S.R.L.. Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.


RUD - Lanturi
WEISSENFELS
Pirelli
Michelin
Continental
Kumho
Falken
Nokian
Hankook
Maxxis
Nexen
Toyo
Goodyear
Bridgestone
Yokohama
Nankang
Dunlop
Uniroyal
Gripmax
Barum
Petlas
Cooper
Vredestein
Metzeler
Rotalla
Semperit